ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 19 – ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 19 – ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αρ. 19 / 22-06-2018

  

 

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018,

9:00 – 13:00.

Στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων, κτήριο Ε.Τ.Ε.

Πειραιώς 74, (στο ισόγειο, είσοδος από το κυλικείο)

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Η αιμοδοσία είναι μία ύψιστη πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματά της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται ούτε αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται!!! Γι’ αυτό το λόγο, η εθελοντική αιμοδοσία είναι μια χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας και αγάπης. Η συνεισφορά των εθελοντών αιμοδοτών είναι πάνω απ’ όλα ενέργεια ζωής για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι αιμοδότες – μέλη του Συλλόγου μας δικαιούνται 2 ημέρες αιμοδοτική άδεια. Στην αιμοδοσία μπορεί να λάβει μέρος όποιος συνάδελφος  – υπάλληλος της Εθνικής Τράπεζας επιθυμεί και δεν έχει δώσει αίμα το τελευταίο εξάμηνο, έχοντας επίσης το δικαίωμα άδειας 2 ημερών.

Επίσης, οι συνάδελφοι των συνεργαζόμενων εταιρειών μπορούν να λάβουν μέρος στην αιμοδοσία και με τη συμμετοχή τους θα λάβουν κάρτα εθελοντή αιμοδότη. Έτσι, εάν στο μέλλον προκύψει ανάγκη αίματος για τους ίδιους ή συγγενικό τους πρόσωπο, θα έχουν τη δυνατότητα να τους δοθεί μέσω του Συλλόγου μας.

Το αίμα σώζει ζωές και βοηθά τους συναδέλφους και συνανθρώπους μας, γι’ αυτό σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε στην αιμοδοσία, εφόσον το επιτρέπει η υγεία σας.

                                     ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χ. ΓΕΩΡΓΙΛΗΣ                                                  Κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ