ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 58 –  «Επιβράβευση μαθητών»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 58 – «Επιβράβευση μαθητών»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Επιβράβευση μαθητών» 

 Αρ. 58 / 29-09-2017

 

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

 Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Σύλλογός μας εύχεται ολόψυχα σε όλα τα παιδιά «ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ» και «ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ».

Ο Σύλλογός μας, μιας και οι εποχές που διανύουμε είναι δύσκολες, επιθυμώντας να στηρίξει έμπρακτα την κάθε οικογένεια των συναδέλφων ξεχωριστά, συμμετέχοντας στα αυξημένα σχολικά έξοδα κάθε παιδιού,  αλλά και επιβραβεύοντας την αριστεία και την προσπάθεια των παιδιών, αποφάσισε στην 36η Συνεδρίασή του (26.09.2017) για μία ακόμη χρονιά, παραμένοντας σταθερός στις επιβραβεύσεις του, τα εξής:

  • να ενισχύσει με το χρηματικό ποσό των 100€ το κάθε παιδί που φοιτά στη νέα σχολική χρονιά στο Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο, ώστε να συμβάλει στην αγορά των σχολικών ειδών,
  • να επιβραβεύσει με το ποσό των 150€ τα παιδιά που πέτυχαν κατά την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά την εισαγωγή τους σε Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι., προσκομίζοντας το σχετικό δικαιολογητικό,
  • να χορηγήσει χρηματικά βραβεία ύψους 150€ στα παιδιά που αρίστευσαν στις σπουδές τους (Γυμνάσιο και Λύκειο) κατά το εκπαιδευτικό έτος 2016-2017, προσκομίζοντας το αριστείο ή την αναλυτική βαθμολογία.

Επίσης, επιθυμεί να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στα παιδιά των συναδέλφων που κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Το συγκεκριμένο επίτευγμα απαιτεί κόπο, αγώνα και θυσίες από την πλευρά των παιδιών, αλλά και την αμέριστη και πολύτιμη στήριξη των γονιών τους, τόσο σε ηθικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται πλέον για την ενήλικη ζωή τους και εισέρχονται σε ένα ταξίδι δημιουργικό με σκοπό την επιστημονική τους κατάρτιση και την επιτυχημένη επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Τέλος, ο Σύλλογος θέλει να συγχαρεί για την προσπάθειά τους και όσους υποψήφιους δεν κατάφεραν να επιτύχουν αυτή τη χρονιά και να τους θυμίσει ότι κάθε εμπόδιο, μας δίνει δύναμη και πείσμα να διεκδικήσουμε, με πίστη και αισιοδοξία το στόχο μας. Δεν πρέπει, επομένως, να απογοητεύονται και να χάνουν την αυτοπεποίθησή τους, καθώς οι ευκαιρίες και το μέλλον είναι μπροστά τους. Είναι σίγουρο ότι θα πετύχουν κρατώντας πρωτίστως τις αρχές που τους μετέδωσαν οι γονείς τους, αν πορευτούν με αξιοπρέπεια και θάρρος και κάνουν αυτό που αγαπούν περισσότερο.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

 Ο Σύλλογος, σεβόμενος τις εισφορές των συναδέλφων, φροντίζει να τις επιστρέφει μέσω διάφορων παροχών, όπως απεργιακό ταμείο, εκδρομές, παιδική γιορτή, επιδότηση γυμναστηρίων και θεατρικών εισιτηρίων, οικονομικές ενισχύσεις και επιβραβεύσεις παιδιών, κοπή πίτας, δώρα συναδέλφων, κτλ. Ο Σύλλογός μας έχοντας κρατήσει χαμηλά τα λειτουργικά του έξοδα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει τέτοιες παροχές με γνώμονα πάντα το όφελος των μελών του.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ
ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

&

ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ! ! !

                                              

                                      ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Δ. ΜΠΑΖΙΓΟΣ                                                         Κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ