ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 7

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 7

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αρ. 7 /0503-2018

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της καλύτερης και υπεύθυνης ενημέρωσης σχετικά με τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας, σας αναφέρουμε τα παρακάτω:

ΤΑΠΙΛΤ – ΑΤ

Σας ενημερώνουμε ότι η εκδίκαση της αγωγής του Συλλόγου μας κατά του ΤΑΠΙΛΤ – ΑΤ, προκειμένου να μας επιστραφούν οι εισφορές μας σύμφωνα με το τότε ισχύον καταστατικό,  θα διεξαχθεί στις 07/03/2018. Το Δ.Σ. καταβάλλει όλες τις δυνάμεις του, προκειμένου η υπόθεση να έχει θετική έκβαση. Ανάλογα με την απόφαση του δικαστηρίου ίσως να χρειαστεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση, προκειμένου να καταλήξουμε στην αμοιβή του Νομικού μας Συμβούλου που διαχειρίζεται την υπόθεση.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ

Για άλλη μία φορά άνοιξε και πληρώθηκαν οι συνάδελφοι – απεργοί για τις ημερομηνίες 21/9/2017, 13/10/2017, 14/12/2017. Το νέο Δ.Σ. κατά το επόμενο χρονικό διάστημα σκοπεύει να εξετάσει τον εκσυγχρονισμό της λογικής της απονομής προς όφελος των απεργών – συναδέλφων.

Σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή όλων μας στις εκάστοτε αγωνιστικές – απεργιακές κινητοποιήσεις είναι άκρως απαραίτητη.

Με μπροστάρηδες όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη του Συλλόγου μας θα είμαστε σε αγωνιστική συσπείρωση και επαγρύπνηση, ελλοχεύουν κίνδυνοι.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Η χρήση του Κανονισμού αφορά αποκλειστικά τα μέλη του Συλλόγου μας. Το νέο Δ.Σ. κατά το επόμενο χρονικό διάστημα σκοπεύει να τον εκσυγχρονίσει  και να τον προσαρμόσει στη σημερινή πραγματικότητα. Θα περιγράφονται με απόλυτη σαφήνεια οι όροι και οι προϋποθέσεις. Στην τελική του φάση θα τον περάσουμε προς έγκριση και ισχύ στην επόμενη ετήσια Γενική Συνέλευση.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗΣ ΠΛΑΚΕΤΑΣ

 Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη Συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 15/02/2018 μετά από πρόταση του Προέδρου και ομόφωνη έγκριση, αποφασίστηκε ότι το Δ.Σ. θα παραθέσει γεύμα στον τέως Πρόεδρο του Συλλόγου μας, Δημήτρη Μπαζίγο,  θα του δοθεί  τιμητική πλακέτα για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε στον Σύλλογό μας.

Τέλος, το Δ.Σ. στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα ετοιμότητας και αποφασιστικότητας  απέναντι σε οποιονδήποτε θελήσει να αμφισβητήσει τα δικαιώματα αλλά και τις κατακτήσεις των εργαζομένων.

Είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε μάχες σε τα όλα επίπεδα σε συνεργασία και με τους υπόλοιπους Συλλόγους όποτε χρειάζεται, για να αποκρούσουμε άμεσα τις πιθανές επιθέσεις που θα δεχθούμε στα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα.

 

ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ