Μεταστέγαση Διοικητικών Υπηρεσιών Τ.Υ.Π.Ε.Τ.

Μεταστέγαση Διοικητικών Υπηρεσιών Τ.Υ.Π.Ε.Τ.

Ενημερώνονται τα ασφαλισμένα μέλη ότι τα γραφεία της Γενικής Διεύθυνσης του Τ.Υ.Π.Ε.Τ. καθώς και οι Διευθύνσεις Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Οικονομικού, Προμηθειών-Συμβάσεων και Εσωτερικού Ελέγχου έχουν μεταφερθεί στον 5ο όροφο του Μεγάρου Ιουλίας Α. Σταθάτου, οδός Ευπόλιδος αρ. 8, στην Πλατεία Κοτζιά. Επίσης, τα γραφεία της Νομικής Υπηρεσίας και του Υπεύθυνου Προσωπικών Δεδομένων λειτουργούν στον 6ο όροφο του ίδιου κτηρίου.

Οι υπηρεσίες του Τ.Υ.Π.Ε.Τ. οι οποίες λειτουργούσαν στο κτήριο της οδού Αιόλου 68α, έχουν μεταφερθεί και λειτουργούν στο κτήριο της οδού Σοφοκλέους 15.

Συγκεκριμένα, η Υποδιεύθυνση Μητρώου & Ε.Κ.Α.Α. στον 5ο όροφο του κτηρίου και οι Διευθύνσεις Κοινωνικής Πρόνοιας & Μέριμνας και Ελέγχου & Παρακολούθησης Δαπανών (Γραφείο Φαρμάκων) στον 4ο όροφο.

Οι υπόλοιπες διοικητικές υπηρεσίες, τα Εξωτερικά Ιατρεία, τα Εργαστήρια και το Πολυοδοντιατρείο τα οποία λειτουργούσαν στο κτήριο της οδού Σοφοκλέους 15, παραμένουν και λειτουργούν ως είχαν.

 

http://www.typet.gr/index.php/el/organismos/anakoinwseis/anakoinwseis-typet/item/538-metastegasi-dioikitikon-ypiresion-t-y-p-e-t

02.10.2018