Τελικός Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων Τ.Υ.Π.Ε.Τ. και ΕΘΝΟΚΑΡΤΑΣ στην Εθνική Τράπεζα

Τελικός Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων Τ.Υ.Π.Ε.Τ. και ΕΘΝΟΚΑΡΤΑΣ στην Εθνική Τράπεζα

Πλησιάζουμε στην ολοκλήρωση μίας ακόμη σεζόν εργασιακού αθλητισμού, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. έδωσε στα μέλη του σημαντικές ευκαιρίες για ομαδική ή ατομική άθληση.
Το Εσωτερικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου των Εργαζομένων στην Εθνική Τράπεζα ολοκληρώνεται και φέτος με μια Γιορτή Ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης 8 Ιουνίου στο Γήπεδο του συλλόγου Α.Ο. Λαύρας Αργυρούπολης (διεύθυνση Ολυμπίας 118, Αργυρούπολη).
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διεξαχθεί ο Τελικός Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων Τ.Υ.Π.Ε.Τ. και ΕΘΝΟΚΑΡΤΑΣ, ενώ θα προηγηθεί αναμέτρηση μεταξύ της Πρωταθλήτριας ομάδας MILAN απέναντι στην αντιπροσωπευτική ομάδα των επιλέκτων του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε.
Αξίζει να αναφερθεί πως η αντιπροσωπευτική ομάδα ποδοσφαίρου του Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. κατέκτησε φέτος την πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα των Τραπεζών με 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. -που αγκάλιασε και στήριξε από την πρώτη στιγμή αυτή την προσπάθεια- εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε προπονητές και παίχτες και εύχεται καλή επιτυχία στους αγώνες που ακολουθούν.
Η Γιορτή θα ξεκινήσει στις 17:00 το απόγευμα και αμέσως μετά τους δύο αγώνες θα ακολουθήσουν οι απονομές.
Καλούμε όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους να έρθουν στο Γήπεδο για να χειροκροτήσουμε τους συναδέλφους που θα αγωνιστούν και θα βραβευθούν.
Για τους φίλους του Μπάσκετ, την ίδια ημέρα Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 19:00 στο Γήπεδο της Λεοντείου Σχολής Πατησίων (Νεϊγύ 17, Άνω Πατήσια) ο Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. πραγματοποιεί εορταστικό αγώνα καλαθοσφαίρισης ανάμεσα σε ομάδες Εν Ενεργεία και Παλαιμάχων Συναδέλφων.

7.06.2016

http://www.focusbank.gr/products/telikos-kypelloy-metaxy-ton-omadon-typet-kai-ethnokartas-stin-ethniki-trapeza/#.V1Ws8Ex1pHc.facebook