Επικαιρότητα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 50 – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

sineleusi

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  Αρ. 50 – 23/01/2017  Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Την Παρασκευή 20/01/2017 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού του Συλλόγου μας, Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση. Η Γενική Συνέλευση διεξήχθη σε ήρεμο και πολιτισμένο κλίμα και σε υψηλό επίπεδο με πολύ μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων. Ο Πρόεδρος Γενικής Συνέλευσης, Λουκάς Σιγάλας, ανταποκρίθηκε άριστα στα καθήκοντά του. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Δημήτρης Μπαζίγος, ενημέρωσε τους συναδέλφους αναλυτικά και εμπεριστατωμένα για τα πεπραγμένα του έτους. Στη συνέχεια, παρουσιάστηκε ο οικονομικός απολογισμός από τη συνάδελφο, μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής, Μαρία Διαμαντίδου. Ακολούθησε η παρουσίαση του προϋπολογισμού ... Read More »

ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

%cf%83%ce%b5%ce%b5%cf%84%ce%b5

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΤΕ – ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΘΝΟΚΑΡΤΑΣ Ημερ. 12/01/2017 ΠΟΡΙΣΜΑ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Οι παρακάτω υπογράφοντες Ασσαριωτάκη Δήμητρα, Χριστόπουλος Ιορδάνης  και Διαμαντίδου Μαρία, μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου Εργαζομένων Ε.Τ.Ε. – Πρώην Προσωπικού Εθνοκάρτας, ελέγξαμε  σήμερα 12/01/2017 το βιβλίο ΕΣΟΔΩΝ – ΕΞΟΔΩΝ του Συλλόγου, καθώς και τα αντίστοιχα παραστατικά αυτών για το χρονικό διάστημα από 15/01/2016 έως και 30/12/2016. Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν όλα κανονικά από άποψη νομιμότητας και σκοπιμότητας. Αναλυτικά έχουν ως εξής: Έσοδα 61.577,53 € Ένταξη ποσού από προηγούμενη χρήση στο σύνολο εσόδων 202.123,29 € Σύνολο ως Έσοδα 263.700,82 € Έξοδα -58.432,91 € Μεταφορά ποσού από απεργιακό ταμείο ... Read More »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 49 – ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ & ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2017

%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b5%cf%87%cf%89

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  Aρ.49 / 16-01-2017  ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ & ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2017  Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,  Σας υπενθυμίζουμε ότι η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 14:45μμ στο κέντρο «Το Κουτούκι του Γρίλλη», που βρίσκεται Αναξαγόρα 7 στον Ταύρο. Η παρουσία όλων των συναδέλφων κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να ενημερωθούν και να ακουστούν οι θέσεις και οι προτάσεις τους. Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης θα ακολουθήσει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας. Είναι μία καλή ευκαιρία για όλους εμάς, τα μέλη του Συλλόγου, να συναντηθούμε, να συζητήσουμε, να διασκεδάσουμε, ... Read More »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 48 – ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ

%ce%b1%ce%bd%ce%b1%cf%83%cf%85%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%b5%ce%b9%ce%bf%cf%85

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  48 ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ  Αρ. 48 / 13-01-2017  Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Σας ενημερώνουμε ότι κατά την 28η Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας της 12/1/2017, παραιτήθηκαν από τις θέσεις, που κατείχαν στο Προεδρείο του Συλλόγου και υπηρέτησαν κατά το προηγούμενο διάστημα με υπευθυνότητα και ήθος, η Αντιπρόεδρος κυρία Γεωργία Αντωνίου και ο Γενικός Γραμματέας κύριος Ευάγγελος Δημόπουλος. Ακολούθησε διαδικασία για την κάλυψη των κενών θέσεων του Προεδρείου κατά την οποία ομόφωνα εξελέγησαν για τη θέση του Αντιπροέδρου ο συνάδελφος Απόστολος Καρτάνος, για τη θέση του Γενικού Γραμματέα ο συνάδελφος Κωνσταντίνος Αντωνίου και για τη θέση του Ταμία ο συνάδελφος Χρήστος  ... Read More »

Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για τις πληρωμές με κάρτες

%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b7%cf%84%ce%bf

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ανάλυση σχετικά με τις ηλεκτρονικές πληρωμές και το αφορολόγητο κάνει ο φοροτεχνικός Γιώργος Χριστόπουλος, μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. και Γεν. Γραμμ. της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. Οπως αναφέρει στο άρθρο του, καταληκτικός στόχος του νομοσχεδίου είναι η καθιέρωση της υποχρεωτικής αποδοχής μέσων πληρωμής με κάρτα, στο σύνολο των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική επικράτεια. Στο πλαίσιο του άρθρου 66, δίνεται η δυνατότητα στον Υπουργό Οικονομικών να ορίζει τις κατηγορίες επιχειρήσεων που θα εμπίπτουν στην υποχρέωση αποδοχής καρτών, ώστε να γίνει σταδιακή, ομαλή μετάβαση στην καθιέρωση των ηλεκτρονικών συναλλαγών σε όλο το εύρος της οικονομίας. Αφορά: 1.  Το «χτίσιμο» του ... Read More »

Στα λευκά ξύπνησε η Αττική: Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία, πού υπάρχουν προβλήματα

xionia1-thumb-large-thumb-large

Ντυμένο στα λευκά ξύπνησε σήμερα το λεκανοπέδιο της Αττικής, έπειτα από τη σφοδρή χιονόπτωση και το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την Ελλάδα. Η χιονόπτωση από το βράδυ της Δευτέρας ήταν πυκνή ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στις περιοχές των νοτίων προαστίων. Λόγω του χιονιά και του παγετού, η Περιφέρεια Αττικής ανακοίνωσε ότι σήμερα, Τρίτη, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία στο Λεκανοπέδιο, συμπεριλαμβανομένων και των ιδιωτικών, όπου θα ισχύσουν ελάχιστες εξαιρέσεις για να διευκολυνθούν οι γονείς, κυρίως μικρών παιδιών. «Οι πολίτες θα πρέπει να ενημερώνονται από τους οικείους δήμους, οι οποίοι μπορούν να εκτιμήσουν επακριβώς τα προβλήματα ... Read More »