Ανακοίνωση 151 – Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός

Ανακοίνωση 151 – Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός

«Μαραθώνιος Αθήνας»

Αρ. 151 / 17-09-2021

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

 

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε ότι, με βάση τον σχεδιασμό της Ομοσπονδίας και τις επαφές με τους αρμόδιους πολιτειακούς φορείς και οργανισμούς της Ελληνικής Πολιτείας, και πάντα σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου εκτός Σταδίου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, ο «Μαραθώνιος Αθήνας. Ο Αυθεντικός» 2021 θα διεξαχθεί στις 13 & 14 Νοεμβρίου 2021. Η διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας 2021 θα περιλαμβάνει τον Μαραθώνιο Δρόμο, τον Αγώνα Δρόμου 10χλμ και τον Αγώνα Δρόμου 5χλμ.

Οι εγγραφές για τη διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας 2021 ξεκίνησαν την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021, και θα γίνονται αποκλειστικά και μόνο μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης. Σημειώνεται ότι οι διαθέσιμες εγγραφές είναι κατά πολύ μειωμένες.

https://www.athensauthenticmarathon.gr/site/index.php/el/registration-gr/race-registrations-gr

Στη διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας, θα εφαρμοστούν οι κανόνες και οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, τηρώντας το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Δρόμου εκτός Σταδίου του ΣΕΓΑΣ εγκεκριμένο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Στο πλαίσιο υλοποίησης των κανόνων και του Πρωτοκόλλου διασφάλισης της Δημόσιας Υγείας, δικαίωμα εγγραφής και συμμετοχής στη διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας 2021, έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης COVID-19, έως και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών.

Ο Σύλλογός μας, πάντα δίπλα στους συναδέλφους, στηρίζει τις δραστηριότητές τους έμπρακτα για μία ακόμη φορά επιδοτώντας στο σύνολό του το κόστος συμμετοχής τους στους αγώνες.