Ανακοίνωση 153 – Ενημέρωση για την 34η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας

Ανακοίνωση 153 – Ενημέρωση για την 34η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας

Αρ.153 / 01-10-2021

Στη Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας που έγινε στις 29/09/2021 με τηλεδιάσκεψη μετά από ομόφωνη απόφαση των συμβούλων στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19, συζητήθηκαν όλα τα θέματα ημερήσιας διάταξης. Συγκεκριμένα:

  1. Επικύρωση πρακτικών 33ης Συνεδρίασης / 31.08.2021.

Τα μέλη του Προεδρείου συμφώνησαν για την υπογραφή των πρακτικών της 33ης Συνεδρίασης / 31.08.2021 και εκκρεμούν οι φυσικές υπογραφές. Τα πρακτικά της Συνεδρίασης έχουν σταλεί σε ηλεκτρονική μορφή για τυχόν παρατηρήσεις στα μέλη του Δ.Σ.. Ο Πρόεδρος κάλεσε τα μέλη να υπογράψουν τα πρακτικά των οποίων η φυσική υπογραφή εκκρεμεί εν όψει της συνεδρίασης της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

  1. Απόφαση για προκήρυξη Τακτικής Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης.

Αποφασίστηκε ομόφωνα η προκήρυξη Τακτικής Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης και αρχαιρεσιών για την ανάδειξη συλλογικών οργάνων και την εκλογή αντιπροσώπων του Συλλόγου. Συγκεκριμένα:

Συνεδρίαση Εξελεγκτικής Επιτροπής: 7 & 8 Οκτωβρίου 2021

1η Γενική Συνέλευση:    23 Οκτωβρίου 2021

2η Γενική Συνέλευση:    27 Οκτωβρίου 2021

3η Γενική Συνέλευση:    29 Οκτωβρίου 2021

4η Γενική Συνέλευση:  6 Νοεμβρίου 2021*

*(ημερομηνία διεξαγωγής με φυσική παρουσία)

Αν λόγω της πανδημίας και των περιορισμών που η Πολιτεία ανακοινώνει για την προστασία της δημόσιας υγείας, προκύψει ότι δεν είναι εφικτή η διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης με φυσική παρουσία των μελών, η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης.

Oι αρχαιρεσίες για ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Τ.Ε.-Π.Π.Ε. και η εκλογή αντιπροσώπων σε ΟΤΟΕ και ΕΚΑ θα πραγματοποιηθούν 3 Δεκεμβρίου 2021 με φυσική παρουσία.

  1. Ενημέρωση – συζήτηση για την 178/27.09.2021 Συνεδρίαση της Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε..

Τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν για τα θέματα ημερήσιας διάταξης της 178/27.09.2021 Συνεδρίασης της Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε. από τους εκπροσώπους Ι. Τύρο και Λ. Σιγάλα.

  1. Παρουσίαση του νέου Κανονισμού Αλληλεγγύης των μελών που επιμελήθηκε το Προεδρείο του Συλλόγου.

Παρουσιάστηκε η πρόταση του Προεδρείου για το νέο Κανονισμό Αλληλεγγύης των μελών και αποφασίστηκε η οριστικοποίησή του στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. προκειμένου να κατατεθεί προς έγκριση στην προσεχή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

  1. Πρόταση των εκπροσώπων της ΔΑΚΕ για δωρεά 50€ στη μνήμη του εκλιπόντος Γεωργίου Αρώνη.

Εγκρίθηκε κατά συντριπτική πλειοψηφία η πρόταση για δωρεά 60€ σε ίδρυμα στη μνήμη του Γεωργίου Αρώνη ενώ απορρίφθηκε κατά συντριπτική πλειοψηφία η πρόταση του κ. Χρ. Γεωργιλή για την έκδοση σχετικής ανακοίνωσης προς όλους τους συναδέλφους της τράπεζας.

  1. Πρόταση του Γενικού Γραμματέα για δωρεά στη μνήμη του εκλιπόντος Προέδρου και Γεν. Γραμματέα της ΟΤΟΕ Αλέκου Πουλαρίκα.

Εγκρίθηκε κατά συντριπτική πλειοψηφία η πρόταση για δωρεά 60€ σε ίδρυμα στη μνήμη του Αλέκου Πουλαρίκα ως ελάχιστο φόρο τιμής για την προσφορά του στον κλάδο και τα εργασιακά κεκτημένα των τραπεζοϋπάλληλων που απολαμβάνουμε ως σήμερα.

  1. Επιστολές – διάφορα.

α) Εγκρίθηκε η δωρεά 60€ στη μνήμη της αγαπητής συναδέλφου-συνταξιούχου Μαίρης Χαραλαμπίδου.

β) Επικυρώθηκε η δαπάνη για τη συμμετοχή των συναδέλφων στο Μαραθώνιο Αθήνας 2021.

γ) Αποφασίστηκε στην επόμενη συνεδρίαση να γίνει κατάθεση προτάσεων για τα δώρα Χριστουγέννων των συναδέλφων και λήψη της σχετικής απόφασης.

Με συναδελφικούς – αγωνιστικούς χαιρετισμούς.