Ανακοίνωση 165 : Ενημέρωση για την 36η Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Τ.Ε. – Π.Π.Ε.

Ανακοίνωση 165 : Ενημέρωση για την 36η Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Τ.Ε. – Π.Π.Ε.

Αρ.165 / 03-11-2021

Στη Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας που έγινε στις 02/11/2021 με τηλεδιάσκεψη μετά από ομόφωνη απόφαση των συμβούλων στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19, συζητήθηκαν όλα τα θέματα ημερήσιας διάταξης. Συγκεκριμένα:

  1. Επικύρωση πρακτικών 35ης Συνεδρίασης / 14.10.2021.

Τα μέλη του Προεδρείου συμφώνησαν για την υπογραφή των πρακτικών της 35ης Συνεδρίασης / 14.10.2021 και εκκρεμούν οι φυσικές υπογραφές. O Πρόεδρος επανέλαβε πως εκκρεμούν οι υπογραφές από τους συμβούλους της ΔΑΚΕ.

  1. Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση (Αποφάσεις για διαδικαστικά θέματα).

Συζητήθηκαν τα πρακτικά ζητήματα που αφορούν τη διοργάνωση της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 16:00 στο ξενοδοχείο President, Λεωφ. Κηφισίας 43. Συγκεκριμένα, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας όπως αυτά ορίζονται από τις αρχές και αφορούν τη χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους και την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης κατά το τελευταίο εξάμηνο κατά την είσοδο των μελών στο χώρο. Επίσης, θα καλυφθούν από το Σύλλογο τα οδοιπορικά και η διαμονή των συναδέλφων της επαρχίας καθώς και το κόστος για το χώρο στάθμευσης των οχημάτων των μελών του Συλλόγου που θα παραβρεθούν στη Γενική Συνέλευση.

  1. Απόφαση για Κανονισμό Αλληλεγγύης που θα εγκριθεί στην προαναφερόμενη Γενική Συνέλευση.

Εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. ο Κανονισμός Αλληλεγγύης που πρόκειται να κατατεθεί προς έγκριση στη Γενική Συνέλευση, με τη σύμφωνη γνώμη της νομικής συμβούλου του Συλλόγου, κας Φιλιπποπούλου.

  1. Απόφαση για δώρα Χριστουγέννων συναδέλφων.

Μετά από την παρουσίαση των σχετικών προσφορών, τα μέλη του Δ.Σ. αποφάσισαν ομόφωνα την αγορά ημερήσιων ημερολογίων, μηνιαίων πλάνων και δώρων Χριστουγέννων (ομπρέλες βροχής) για τα μέλη του Συλλόγου.

  1. Επιστολές – διάφορα.

Τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν από τον κ. Τσάκωνα σχετικά με την αναβολή της εκδίκασης της έφεσης για την υπόθεση ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ για την 1/2/2022. Ενημερώθηκαν άμεσα με σχετική ανακοίνωση (Αρ. 163 / 02.11.2021) τα μέλη του Συλλόγου.

Με συναδελφικούς – αγωνιστικούς χαιρετισμούς.