Ανακοίνωση 166 : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Ανακοίνωση 166 : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αρ. 166 / 08.11.2021

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Το Σάββατο 06/11/2021 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού του Συλλόγου μας Ετήσια Γενική Συνέλευση  (Εκλογοαπολογιστική), στο ξενοδοχείο President, Λεωφ. Κηφισίας 43.

     Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με το ΦΕΚ Β’ 4919/2021, που αφορά τα έκτακτα μέτρα προστασίας δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς Covid-19 με αποτέλεσμα την ομαλή διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης.

Η Γενική Συνέλευση διεξήχθη σε ήρεμο και πολιτισμένο κλίμα και σε υψηλό επίπεδο με ικανοποιητική προσέλευση των συναδέλφων.

Ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης κ. Θεοδωράκης Νικόλαος ανταποκρίθηκε άριστα στα καθήκοντά του.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ι. Τύρος ενημέρωσε τους συναδέλφους αναλυτικά και εμπεριστατωμένα για τα πεπραγμένα της τριετίας που πέρασε. Δέχτηκε ερωτήσεις από τους συναδέλφους και απάντησε στα ερωτήματα που του τέθηκαν. Επίσης, στη Συνέλευση έγιναν τοποθετήσεις από τα μέλη του Δ.Σ., καθώς και από άλλους συναδέλφους.

Τα Πεπραγμένα του Συλλόγου, υπερψηφίστηκαν από τους συναδέλφους, εκτός από δύο (2) που τα καταψήφισαν.

Στη συνέχεια, το μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής, Διαμαντίδου Μαρία, παρουσίασε και ανέλυσε τον οικονομικό απολογισμό του Συλλόγου.

Ο ταμίας του Συλλόγου, κ. Ν. Ανδραβιδιώτης, παρουσίασε τον προϋπολογισμό έτους 2022, ο οποίος ψηφίστηκε ομόφωνα από την Γενική Συνέλευση.

Ψηφίστηκε ομόφωνα ο Νέος Κανονισμός Αλληλεγγύης που  εισηγήθηκε το Δ.Σ.. Το πνεύμα και τις νέες προσθήκες του Κανονισμού ανέλυσε ο Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου κ. Χ. Ζαχαριάς στην Γενική Συνέλευση.

Επίσης, ομόφωνα υπερψηφίστηκαν η εκπροσώπησή μας στη Γ.Σ.Ε.Ε. μέσω της ΟΤΟΕ και η εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για την κήρυξη στάσης εργασίας και         απεργιακών κινητοποιήσεων.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε μια εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων όσον αφορά την αναγκαιότητα ύπαρξης Ενιαίου Ψηφοδελτίου στις αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας.

Για την εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής έθεσαν υποψηφιότητα και εξελέγησαν οι συνάδελφοι:

  • Κρητικάκη Παναγιώτα (Πρόεδρος)
  • Κατσούλα Μαρία
  • Κτενάς Χρήστος
  • Φακανόπουλος Βασίλης (αναπληρωματικός)
  • Βογιατζάκης Γεώργιος (αναπληρωματικός)

Η όλη διαδικασία έγινε υπό την επίβλεψη και τις οδηγίες του δικαστικού αντιπροσώπου που έχει οριστεί για τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών.

Στους παραπάνω ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους και τους καλούμε να αναλάβουν την προετοιμασία των εκλογών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 3/12/2021.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

     Ο Σύλλογός μας, με την στήριξη και την εμπιστοσύνη που λαμβάνει από τα μέλη του, αντλεί τη δύναμη να αγωνίζεται και να διεκδικεί το καλύτερο για τους συναδέλφους, και κυρίως να διασφαλίζει τα εργασιακά  και ασφαλιστικά κεκτημένα.

     Ευχαριστούμε θερμά τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους  για την συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι μας λόγω πανδημίας και όχι μόνο.