Ανακοίνωση 91 – Ενημέρωση για την 24η Συνεδρίαση του Δ.Σ του Συλλόγου μας

Ανακοίνωση 91 – Ενημέρωση για την 24η Συνεδρίαση του Δ.Σ του Συλλόγου μας

Αρ.90 / 04.09.2023

Στη Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας που έγινε στις 31/08/2023 με τηλεδιάσκεψη, συζητήθηκαν όλα τα θέματα ημερήσιας διάταξης. Συγκεκριμένα:

  1. Επικύρωση πρακτικών 23ης Συνεδρίασης / 27.06.2023.

Τα μέλη του Δ.Σ. συμφώνησαν ομόφωνα για το περιεχόμενο των πρακτικών και αναμένονται οι φυσικές υπογραφές.

Μετά την αποχώρηση της κας Σπανού Μαρίας από την Τράπεζα, τα μέλη του Δ.Σ. καλωσόρισαν στην θέση της τον κ. Σιγάλα Λουκά.

  1. Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε.: Ενημέρωση για τα θέματα του ασφαλιστικού μας φορέα.

Συζητήθηκαν τα θέματα του ασφαλιστικού μας φορέα και ανακοινώθηκε η τοποθέτηση του κ. Σιγάλα Λουκά ως εκπροσώπου στο Δ.Σ. της Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε..

  1. ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ: Ενημέρωση – συζήτηση.

Τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν για την πορεία των εργασιών που αφορούν στον προσδιορισμού της αναίρεσης στον Άρειο Πάγο. Θα ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με νέα ανακοίνωση.

  1. Ενημέρωση για την Γ.Σ. ΤΥΠΕΤ / 19.07.2023.

Τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν από τον Γενικό Γραμματέα σχετικά με τη Γενική Συνέλευση του ΤΥΠΕΤ που πραγματοποιήθηκε στις 19.07.2023.

  1. Οικονομική ενίσχυση και επιβράβευση μαθητών.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Σύλλογος επικαιροποίησε την απόφαση να ενισχύσει και να επιβραβεύσει οικονομικά τους μαθητές ως εξής:

  • 100€ για κάθε μαθητή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,
  • 150€ για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.
  1. Επιστολές – διάφορα.

α. Έγινε απολογισμός της εκδρομής του Συλλόγου στο Λονδίνο. Αποφασίστηκε η συζήτηση του θέματος στην επόμενη συνεδρίαση λόγω απουσίας της κας Απέργη που ήταν υπεύθυνη για την διοργάνωση της εκδρομής.

β. Αποφάσισε ομόφωνα να καλυφθεί οικονομικά όποιο μέλος από το Δ.Σ. επιθυμεί να παρευρεθεί στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ (9-10/09/2023) στην Έκθεση Θεσσαλονίκης ως εξής: 2 ημέρες διανυκτέρευσης μέχρι 120€ ημερησίως, διόδια,  χιλιομετρική αποζημίωση 0,16/χλμ. και 25€ ημερήσια αποζημίωση εκτός έδρας.

γ. Έγινε υπενθύμιση της απόφασης του Δ.Σ. να επιδοτήσει το σύνολο της συμμετοχής των μελών του Συλλόγου στο Μαραθώνιο της Αθήνας. Σχετική ανακοίνωση έχει ήδη εκδοθεί.

δ. Η επόμενη εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2023.

ε. Επικυρώθηκε η δια περιφοράς απόφαση για την πραγματοποίηση της χειμερινής εκδρομής του Συλλόγου στην Καστοριά τον Δεκέμβριο. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.

στ. Σύλλογος NBG Pay

ζ. Άνδρος

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

 

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 Χ. ΓΕΩΡΓΙΛΗΣ                                                          Ι. ΤΥΡΟΣ