ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 23 – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 23 – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ενημέρωση

Αρ. 23 / 30-08-2018

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 

Την Τρίτη 28/08/2018 πραγματοποιήθηκε η 10η Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας στην οποία λήφθηκαν αποφάσεις για τα εξής θέματα:

  • ΤΑΠΙΛΤ – ΑΤ:

Σας ενημερώνουμε ότι στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας τον Σεπτέμβριο θα παραστεί ο δικηγόρος που χειρίζεται τη συγκεκριμένη υπόθεση για τον Σύλλογό μας, ο κος Γιώργος Τσάκωνας. Έχουμε ζητήσει να μας αναλύσει τη δικαστική απόφαση και να μας προτείνει τις πιθανές μελλοντικές μας κινήσεις και ενέργειες για το ζήτημα. Τέλος, θα συζητήσουμε το θέμα της αμοιβής του, μετά την πρόταση που του έγινε από το Δ.Σ. τον Ιούλιο, υλοποιώντας την απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης / 26.06.2018 για διαπραγμάτευση μαζί του.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι εκλογές του ΤΑΠΙΛΤ – ΑΤ διεξάγονται πανελλαδικά από 10 Σεπτεμβρίου έως και 8 Οκτωβρίου. Αναμένουμε, επομένως, τη σύσταση του νέου Δ.Σ. του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ μέσα Οκτωβρίου για να συζητήσουμε την υλοποίηση της, θετικής για εμάς, δικαστικής απόφασης, λαμβάνοντας υπόψη και τις υποδείξεις που θα μας κάνει ο δικηγόρος μας.

  • Εκλογές:

Υλοποιώντας την απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, για διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, αποφασίστηκε οι εκλογές του Συλλόγου μας να διεξαχθούν την Παρασκευή 30/11/2018.

Με νεότερη ανακοίνωση θα σας ενημερώσουμε για τις ημερομηνίες ελέγχου της Εξελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και για τις ημερομηνίες της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο καταστατικό.

  • Οικονομική ενίσχυση για μαθητές και χρηματική επιβράβευση αριστούχων και εισαχθέντων σε ΑΕΙ & ΤΕΙ:

Ο Σύλλογός μας για μία ακόμη χρονιά θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα τα παιδιά και τις οικογένειές τους αποφάσισε να πιστώσει το ποσό των 100€ / ανά μαθητή τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου για το ξεκίνημα του νέου σχολικού έτους. Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλα τα παιδιά καλή αρχή με επιτυχίες, δημιουργικότητα και πρόοδο.

 Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στα παιδιά των συναδέλφων που αρίστευσαν κατά το σχολικό έτος 2017 -2018, καθώς και στα παιδιά που κατάφεραν να πετύχουν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αναμένουμε από τους συναδέλφους τα σχετικά δικαιολογητικά (αναλυτική βαθμολογία ή το αριστείο για τους αριστούχους & τη βεβαίωση εγγραφής των νεοεισαχθέντων) για να πιστωθεί το ποσό των 150€ / ανά παιδί στις αρχές Οκτωβρίου.

  • Μαραθώνιος Αθήνας:

Ο 36ος Μαραθώνιος Αθηνών διεξάγεται φέτος στις 11 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Κυριακή. Ο Σύλλογός μας πάντα δίπλα στους συναδέλφους στηρίζει τις δραστηριότητές τους έμπρακτα για μία ακόμη φορά καλύπτοντας εξ  ολοκλήρου το κόστος συμμετοχής τους στους αγώνες προσκομίζοντας το παραστατικό συμμετοχής.

  • Οικονομική στήριξη της συνταξιούχου συναδέλφου:

Οι καταθέσεις των συναδέλφων που συγκεντρώθηκαν για τη συνταξιούχο συνάδελφο ανήλθαν στο ποσό των 505€ και αποφασίστηκε ο Σύλλογος να συμπληρώσει το ποσό έως τα 1000€. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους που συνεισέφεραν με την κατάθεσή τους.

  • Οικονομική ενίσχυση στους πληγέντες από τις πυρκαγιές:

Ο Σύλλογός μας επιθυμώντας να συνεισφέρει και να ενισχύσει οικονομικά τους πληγέντες συνανθρώπους μας από τις πυρκαγιές αποφάσισε να συμβάλει με το ποσό των 500€. Η έμπρακτη αλληλεγγύη είναι καθήκον όλων μας.

                                                  ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        O ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Χ. ΓΕΩΡΓΙΛΗΣ                                                           Κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ