ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 44 – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 11Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Σ.Ε.Ε.Τ.Ε. – Π.Π.ΕΘΝΟΚΑΡΤΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 44 – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 11Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Σ.Ε.Ε.Τ.Ε. – Π.Π.ΕΘΝΟΚΑΡΤΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημέρωση για την 11η Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Τ.Ε. – Π.Π.Ε.

Αρ. 44 / 6-08-2019

Στη Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας που έγινε στις 01/08/2019 συζητήθηκαν όλα τα θέματα ημερήσιας διάταξης και συγκεκριμένα:

 

  1. Επικύρωση πρακτικών 10ης Συνεδρίασης / 18.07.2019.

Τα πρακτικά της προηγούμενης 10ης Συνεδρίασης / 18.07.2019 υπεγράφησαν από τους συμβούλους του Ενιαίου Ψηφοδελτίου, ενώ οι εκπρόσωποι της ΔΑΚΕ ούτε τα διάβασαν, αν και αρχικά δήλωσαν ότι θα τα δουν, ούτε τα υπέγραψαν.

  1. Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε.

α) Ενημέρωση για τα θέματα που συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν στην υπ’ αρ. 170 Συνεδρίαση 16.07.2019 του Δ.Σ. της Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε.

Έγινε πλήρης ενημέρωση των μελών για όλα τα θέματα και τις αποφάσεις που ελήφθησαν στην συνεδρίαση της Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε.

β)   Ανασύσταση των θέσεων των εκπροσώπων του Συλλόγου στο Δ.Σ. της Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε.

Ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου υπέβαλε την παραίτηση του από το Δ.Σ. της Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε.,  καθώς σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να δημιουργηθούν προβλήματα τόσο στην υπηρεσία της Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε. όσο και στο Ταμείο γενικότερα, εξαιτίας της μικροπολιτικής πρακτικής που ακολουθεί η ΔΑΚΕ, ενώ δήλωσε ότι υπάρχουν συνάδελφοι που θα τον αντικαταστήσουν επάξια στο Δ.Σ. της Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε.

Στην συνέχεια ο  Πρόεδρος κατέθεσε την παρακάτω πρόταση που ψηφίστηκε και εγκρίθηκε από τη πλειοψηφία του Δ.Σ. του Συλλόγου για τους εκπροσώπους στο Διοικητικό Συμβούλιο και το Εποπτικό Συμβούλιο της Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε. :

 

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:

ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:

1η Θέση: Ιωάννης Τύρος

2η Θέση: 1 ½ χρόνο –  Λουκάς Σιγάλας

1 ½ χρόνο – Αντώνης Σακελλαρίου

 

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ:

Νίκος Ανδραβιδιώτης

 

ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:

Παναγιώτης Μαυρίκας

 

  1. ΤΑΠΙΛΤ – ΑΤ: Ενημέρωση – Συζήτηση. Ο πληρεξούσιος δικηγόρος κ. Γ. Τσάκωνας κατέθεσε την έφεση το πρωί της 1/8/2019. Η τελική λίστα των συναδέλφων που συμμετέχουν στη έφεση αφορά 51 συναδέλφισσες και συνάδελφους. Επιπλέον, χρειάστηκαν γραπτές επιβεβαιώσεις από όλους μετά από οδηγία του κ. Γ. Τσάκωνα.
  2. Απόφαση για οικονομική ενίσχυση και χρηματική επιβράβευση παιδιών συναδέλφων. Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος αποφάσισε ομόφωνα την συγκεκριμένη δαπάνη ως εξής :
  • 100€ για κάθε μαθητή πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
  • 150€ για αριστεία στις τάξεις Γυμνασίου & Λυκείου
  • 150€ για εισαγωγή σε ΑΕΙ – ΤΕΙ
  1. Οικονομική κάλυψη της συμμετοχής των συναδέλφων στον 37ο Μαραθώνιο της Αθήνας (10/11/2019). Αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία ο Σύλλογος να καλύψει εξ ολοκλήρου το κόστος της συμμετοχής των συναδέλφων στους αγώνες (ανακοίνωση 43 – Μαραθώνιος Αθήνας).
  2. Οικονομική κάλυψη για τη συμμετοχή εκπροσώπων του Συλλόγου στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία όπως κάθε χρόνο, να καλυφτούν οικονομικά τα μέλη του Δ.Σ. που θα παραβρεθούν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, ενώ η ημερήσια αποζημίωση για κάθε μέλος αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία να περικοπεί κατά 50%.

 

 

Με συναδελφικούς – αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 44 – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 11Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Σ Ε Ε Τ Ε -Π Π Ε …_