ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 55 – Ενημέρωση για την 13η Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Τ.Ε. – Π.Π.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 55 – Ενημέρωση για την 13η Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Τ.Ε. – Π.Π.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημέρωση για την 13η Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Τ.Ε. – Π.Π.Ε.

Αρ. 55 / 25-10-2019

Στη Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας που έγινε στις 23/10/2019 συζητήθηκαν όλα τα θέματα ημερήσιας διάταξης και συγκεκριμένα:

  1. Επικύρωση πρακτικών 12ης Συνεδρίασης / 12.09.2019

Τα πρακτικά επικυρώθηκαν από τους συναδέλφους του ΕΝΙΑΙΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ.

  1. Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε.

Α) Ενημέρωση για τη συνάντηση με την Εθνική Ασφαλιστική.

Πραγματοποιήθηκε μεταξύ των στελεχών της Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε. και της Εθνικής Ασφαλιστικής. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Προέδρος της Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε., η προϊσταμένη της Υποδιεύθυνσης της Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε.  και ο Προέδρος του Συλλόγου μας. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και συζητήθηκε το θέμα της οδοντιατρικής κάλυψης στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο υγείας. Προτάθηκε από πλευράς Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε.  να ισχύσει μόνον για τους ασφαλισμένους της πρώτης κατηγορίας και να υλοποιηθεί άμεσα, αν αυτό είναι εφικτό εντός της τρέχουσας χρήσης. Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Β) Ενημέρωση για την 171η Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα και οι αποφάσεις από την 171η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε.

 

  1. Ενημέρωση – συζήτηση για τις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΟΤΟΕ ενάντια στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο και τον Γεν. Γραμματέα για τις τελευταίες απεργιακές κινητοποιήσεις του Κλάδου ενάντια στο ξήλωμα των Κλαδικών Συμβάσεων και την υπονόμευση θεμελιωδών εργασιακών θεσμών και δικαιωμάτων.

Επιπλέον, αποφασίστηκε να ανοίξει το Απεργιακό Ταμείο με κάλυψη έως 31/10/2019 (συμπεριλαμβανομένων και των στάσεων εργασίας). Θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.

  1. Ενημέρωση – συζήτηση για τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΤΟΕ, που παρευρέθηκε το Προεδρείο, σχετικά με τις εξελίξεις στην Τράπεζα Πειραιώς.

Έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο και τον Γεν. Γραμματέα για τις τελευταίες ενέργειες της ΟΤΟΕ σχετικά με την διασφάλιση των συνάδελφων της Τράπεζας Πειραιώς, που εκδήλωσαν οικειοθελώς την επιθυμία να ενταχθούν στη νέα εταιρεία διαχείρισης κόκκινων δανείων INTRUM HELLAS, αλλά και αυτών που επιθυμούν να μην μετακινηθούν.

  1. Πολιτιστικά:

Α) Ενημέρωση για τη χειμερινή εκδρομή (6-7-8 Δεκεμβρίου).

Έχουν γίνει κρατήσεις 34 δωματίων για τη χειμερινή εκδρομή στη πρωτεύουσα της Ηπείρου. Όποιος συνάδελφος επιθυμεί, έστω και καθυστερημένα, να συμμετέχει στην εν λόγω εκδρομή να το δηλώσει, προκειμένου να καταβληθεί προσπάθεια εύρεσης επιπλέον δωματίου.

Β) Ενημέρωση – απόφαση για την παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή (15 Δεκεμβρίου) και για τα δώρα των παιδιών των συναδέλφων.

Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. η  φετινή χριστουγεννιάτικη παιδική θα γίνει σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52, Αθήνα) στις 15/12/2019, ενώ  για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα αποφασίστηκε επίσης ομόφωνα η ανάθεση του στις «ΑΝΑΚΑΤΩΣΟΥΡΕΣ». Επίσης, θα μοιραστούν, όπως κάθε χρόνο, και δώρα για τα παιδιά των συναδέλφων από 0 έως 12 ετών. Θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση.

 

 

Γ) Ενημέρωση – απόφαση για την αγορά δώρων στους συναδέλφους για τα Χριστούγεννα.

Το  Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα την αγορά ενός σακιδίου πλάτης (backpack) / (με θέσεις laptop – tablet – smartphone) για κάθε συνάδελφο, καθώς και μιας ιδιαίτερα όμορφης ατζέντας / ημερολόγιο.

  1. Επιστολές – Διάφορα.

Θα βγει νέα ανακοίνωση σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό των παιδιών των συναδέλφων.

Με συναδελφικούς – αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 55 – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 13Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ.Ε.Ε.Τ.Ε.Ε. -Π.Π.Ε