ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 59 – Κάρτα – μέλους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 59 – Κάρτα – μέλους

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κάρτα – μέλους

Αρ. 59 / 21-11-2019

 

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας στην υπ.’ αρ. 5 / 27.02.2019 Συνεδρίασή του αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση κάρτας – μέλους με κύριο στόχο την ενίσχυση των παροχών στα μέλη του.

Πρόκειται για μία κάρτα με την επίδειξη της οποίας παρέχεται έκπτωση σε μια σειρά αγαθών και υπηρεσιών σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις αποκλειστικά για τα μέλη μας και ισχύει επ’ αόριστον. Δεν είναι πιστωτική και προορίζεται για αποκλειστική χρήση του κατόχου της. Η επαλήθευση των στοιχείων γίνεται με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

Βρισκόμαστε πλέον στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τις πρώτες συμφωνίες με διάφορους ομίλους και εταιρείες, στις οποίες δείχνοντας την κάρτα – μέλους, που σας έχει ήδη μοιραστεί, θα μπορείτε να απολαμβάνετε ειδικά προνόμια και εκπτώσεις. Μπορείτε να δείτε τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στην ιστοσελίδα του Συλλόγου: https://www.seete.gr/προσφορές για τα μέλη.

Επιπλέον, σας υπενθυμίζουμε ότι όσοι συνάδελφοι συμμετέχουν στην εκδρομή του Συλλόγου στα Γιάννενα (6-7-8 Δεκεμβρίου) έχουν έκπτωση 50% στην τιμή του εισιτηρίου του μουσείου  Κέρινων Ομοιωμάτων Παύλου Βρέλλη, δείχνοντας την κάρτα – μέλους τους στο εκδοτήριο εισιτηρίων.

Μία επιπρόσθετη δυνατότητα που σας εξασφαλίζει η κάρτα – μέλους είναι το δικαίωμα σίτισης στη λέσχη ΣΥΕΤΕ, που βρίσκεται στην Αθήνα (Ακαδημίας 60, 6ος όροφος, τηλ.: 210 3343090, διεπ. 13090).

Στόχος του Συλλόγου μας είναι να εντάξει στην κάρτα – μέλους όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις. Εάν κάποιος από εσάς γνωρίζει κάποια εταιρεία ή ιδιώτη/επαγγελματία που επιθυμεί να συμμετάσχει στο πρόγραμμα, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με τον Σύλλογο.

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Μέσα στις πιο δύσκολες οικονομικές συνθήκες ο Σύλλογός μας όχι μόνο προάγει τα επαγγελματικά μας συμφέροντα, αλλά βήμα – βήμα εκσυγχρονίζει τη δράση του και προσφέρει νέες υπηρεσίες στα μέλη του.

Με συναδελφικούς – αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 59 – ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ