Ανακοίνωση 110 – Πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου

Ανακοίνωση 110 – Πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου

Πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου

Αρ. 110 / 11-11-2020

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο της πληρέστερης ενημέρωσης των μελών του που έχει ως ύψιστη προτεραιότητα το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη εθελούσια έξοδο που ανακοίνωσε η Τράπεζα.

Ισχύουν οι όροι του προγράμματος όπως ακριβώς περιγράφονται στις σχετικές εγκυκλίους,  εγκύκλιος Σειρά Α΄ Αρ.5  / 09.11.2020 και εγκύκλιος Σειρά Β΄ Αρ.148 / 09.11.2020.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Σας προτρέπουμε να σκεφτείτε προσεκτικά τα δεδομένα πριν υποβάλετε την αίτησή σας, καθώς κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και υπάρχουν σημεία που χρήζουν διεξοδικής μελέτης ως προς τα ασφαλιστικά και τα θέματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Ένα ακόμα σημείο που οφείλετε να επεξεργαστείτε και να σκεφτείτε είναι όλα τα είδη των κρατήσεων που αναφέρονται.

Τονίζουμε ότι το πρόγραμμα είναι εθελοντικό, άρα σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξουν πιέσεις, εκβιασμοί και εκφοβιστικά σενάρια.  Ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχθούμε κανένα κλίμα εκφοβισμού και ψευτοδιλημμάτων. Καλούμε τα μέλη μας σε επαγρύπνηση, η Διοίκηση του Συλλόγου είναι σε αγωνιστική εγρήγορση και θα παρέμβει όπου τυχόν χρειαστεί. Σε κάθε περίπτωση, τα τηλέφωνα της Διοίκησης του Συλλόγου είναι στη διάθεσή σας όλο το εικοσιτετράωρο.

Με συναδελφικούς – αγωνιστικούς χαιρετισμούς.