Ανακοίνωση 50 : Ενημέρωση για την 14η Συνεδρίαση  του Δ.Σ.	του Σ.Ε.Ε.Τ.Ε. – Π.Π.Ε.

Ανακοίνωση 50 : Ενημέρωση για την 14η Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Τ.Ε. – Π.Π.Ε.

Αρ.50 / 23.11.2022

 

Στη Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας που έγινε στις 16/11/2022 με τηλεδιάσκεψη, συζητήθηκαν όλα τα θέματα ημερήσιας διάταξης. Συγκεκριμένα:

1.    Επικύρωση πρακτικών 13ης Συνεδρίασης / 19.10.2022.

Τα μέλη του Δ.Σ. συμφώνησαν ομόφωνα για το περιεχόμενο των πρακτικών και αναμένονται οι φυσικές υπογραφές.

 

2.    Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε.: Ενημέρωση για τα θέματα του ασφαλιστικού μας φορέα.

Τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν για τις τροποποιήσεις του καταστατικού στον λογαριασμό της ΣΥΝΤΑΞΗΣ και του ΕΦΑΠΑΞ, μετά από τις διαβουλεύσεις και το πρακτικό συμφωνίας ΣΥΕΤΕ – ΕΤΕ για την απόσχιση του merchant acquiring.

3.    ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ: Ενημέρωση – συζήτηση.

Μετά την έκδοση της με αριθμό 5507/2022 απορριπτικής απόφασης του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών επί των κλήσεων για την επανασυζήτηση της Εφέσεως κατά ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ, προσκλήθηκε ο πληρεξούσιος δικηγόρος κ. Τσάκωνας για τη συζήτηση του θέματος. Κατά τη συζήτηση του θέματος αποφασίστηκαν τα εξής:

α) Κοινοποίηση της απόφασης του Εφετείου στα μέλη του Συλλόγου.

β) Δια ζώσης συνάντηση του Δ.Σ. με τον κ. Γ. Τσάκωνα μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

γ) Συζήτηση του θέματος στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

 

4.    Πρόγραμμα Εθελούσιας Εξόδου.

Μετά την έκδοση της εγκυκλίου για το Πρόγραμμα Εθελούσιας Εξόδου, συζητήθηκε το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει από το προσωπικό της Τράπεζας γενικότερα και τα μέλη του Συλλόγου μας ειδικότερα. Έμφαση δόθηκε στην ανάγκη για προσεκτική μελέτη του προγράμματος πριν την λήψη οποιασδήποτε απόφασης. Το Δ.Σ. για άλλη μία φορά, θα διασφαλίσει με κάθε τρόπο την ελεύθερη βούληση των συναδέλφων.

 

5.    Επιστολές – διάφορα.

α) Ο Προέδρος του Συλλόγου πρότεινε την αύξηση της αμοιβής του λογιστή του Συλλόγου. Δεδομένης της οικονομικής φύσης του θέματος, η απόφαση θα ληφθεί στη συνεδρίαση του Δεκεμβρίου ώστε να εξεταστεί το θέμα και πιθανές αντιπροτάσεις.

β) Εγκρίθηκε η αγορά υφασμάτινων τσαντών με το λογότυπο του Συλλόγου για την διανομή των χριστουγεννιάτικων δώρων για τα μέλη του Συλλόγου.

γ) Ενημερώθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. για τις συμμετοχές και τις επιδοτήσεις που αφορούν στη χειμερινή εκδρομή του Συλλόγου στη Βέροια.

δ) Μετά από σχετική έρευνα, παρουσιάστηκαν προτάσεις για τη διοργάνωση της παιδικής χριστουγεννιάτικης γιορτής το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022. Επίσης, συζητήθηκαν τα δώρα και η ψυχαγωγία των παιδιών. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση προς τα μέλη του Συλλόγου με παιδιά έως 12 ετών.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χ. ΓΕΩΡΓΙΛΗΣ                                                             Ι. ΤΥΡΟΣ