ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 15 – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 5Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Σ.Ε.Ε.ΤΕ. -Π.Π.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 15 – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 5Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Σ.Ε.Ε.ΤΕ. -Π.Π.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ενημέρωση για την 5η Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Τ.Ε. – Π.Π.Ε.

 

Αρ. 15 / 05-03-2019

 

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας που έγινε στις 27/2/2019 συζητήθηκαν όλα τα θέματα ημερήσιας διάταξης και συγκεκριμένα :

  • Κλαδική συλλογική σύμβαση ΟΤΟΕ

Έγινε συζήτηση για το «φλέγον» θέμα της Κλαδικής Συμβάσης. Η κατάσταση είναι δύσκολη και ο μήνας Μάρτιος είναι σημαντικός. Σας καλούμε να είστε έτοιμοι για αγωνιστικές κινητοποιήσεις. Η συμμέτοχη όλων μας σε αυτές πρέπει να είναι καθολική.

 

  • ΤΑΠΙΛΤ – ΑΤ.

Συζητήθηκαν τα θέματα των ατομικών μερίδων και τα ερωτήματα – απορίες των συναδέλφων της ΔΑΚΕ.

Το Δ.Σ.  για την πληρέστερη ενημέρωση των μελών του Συλλόγου μας αποφάσισε ομόφωνα να σταλεί  επιστολή με τα ερωτήματα στην διοίκηση του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ.

Επίσης, το Δ.Σ. όρισε τους 6  τακτικούς και 6 αναπληρωματικούς αντιπροσώπους που θα εκπροσωπήσουν τον Σύλλογο στη Γενική Συνέλευση ( ή Συνέδριο Αντιπροσώπων ) του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ για το 2019.

  • Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε.

Έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο για θέματα της ΕΠΑΣΠΠΕ. Για τα οδοντιατρικά δεν υπάρχει  επίσημη ενημέρωση (γραπτή απάντηση) από την Εθνική Ασφαλιστική, πάρα μόνο προφορική ότι δεν εγκρίθηκαν.

  • Πολιτιστικά.
  • Έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο για την επιτυχημένη εκδήλωση της κοπής της πίτας  του Συλλόγου.
  • Συζητήθηκαν προτάσεις και προσφορές για την εκδρομή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (14 – 17/06/2019) και συμφωνήθηκε το επόμενο χρονικό διάστημα να καταλήξουμε οριστικά στον προορισμό, προκειμένου να εκδοθεί και η σχετική ανακοίνωση.
  • Επιστολές – Διάφορα.
  • Στα διαφορά θέματα συζητήθηκε  και αποφασίστηκε ο σχεδιασμός και η έκδοση εκπτωτικής κάρτας για όλα τα μέλη του Συλλόγου (θα περιλαμβάνει έκπτωση για τα μέλη μας σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις).
  • Τέλος, οι 19 από τις  20 προσκλήσεις  που  διαθέτει  δωρεάν ο Σύλλογος για τη θεατρική παράσταση «ο ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ», (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 Μαρτίου 2019 στις 20:30,) είχαν καλυφτεί (έως τις 27/2/2019)  από τις συναδέλφισσες – μέλη μας με απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Με συναδελφικούς – αγωνιστικούς χαιρετισμούς

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                                                                                            

                                        Ι. ΤΥΡΟΣ                                                           Χ. ΖΑΧΑΡΙΑΣ