ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 17- ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 17- ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Αρ. 17 / 12-06-2018

Αγαπητοί  συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου στην Συνεδρίασή της 12/06/2018 αποφάσισε κατά πλειοψηφία      τις παρακάτω ημερομηνίες για τη σύγκλιση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. συζήτηση για λήψη απόφασης σχετικά με την ανάγκη διενέργειας πρόωρων εκλογών
  2. ενημέρωση  και απόφαση για το θέμα του ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ και την αμοιβή του δικηγόρου.

Ο Σύλλογος καλεί τα μέλη του στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 21/06/2018 και ώρα 17:00 μ.μ., στην αίθουσα του Γ.Σ. της ΟΤΟΕ με τα παραπάνω θέματα ημερήσιας διάταξης.

 Σε περίπτωση μη απαρτίας της, η 2η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου θα επαναληφθεί την Τρίτη   26/06/2018 την ίδια ώρα, με τα ίδια θέματα, στον ίδιο χώρο.

Σε περίπτωση μη απαρτίας της, η 3η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την  Τρίτη 03/07/2018 την ίδια ώρα, με τα ίδια θέματα, στον ίδιο χώρο.

Σε περίπτωση μη απαρτίας της, η 4η και τελευταία Γενική Συνέλευση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10/07/2018  με τα ίδια θέματα και θα βρίσκεται σε απαρτία με όσους παρόντες, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

Η διεξαγωγή της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την Τρίτη 26/06/2018, ημέρα καθημερινή, προτείνεται από την πλειοψηφία του Δ.Σ. ως η καλύτερη δυνατή επιλογή, καθώς θα συγκεντρωθεί μεγαλύτερος αριθμός συναδέλφων, που υπηρετούν στην Αττική, απ’ ότι εάν πραγματοποιούνταν Παρασκευή ή Σάββατο, λόγω της καλοκαιρινής περιόδου.

Όσον αφορά τους συναδέλφους της επαρχίας, έχει ήδη πραγματοποιηθεί επικοινωνία μαζί τους και ενημερώθηκαν για τους λόγους που προκρίνεται η επιλογή της καθημερινής  και ότι ο Σύλλογος θα τους καλύψει τα κάτωθι :

  • συνδικαλιστική άδεια
  • έξοδα μετακίνησης (εισιτήρια ή χιλιομετρική αποζημίωση 0,17€/χλμ.)
  • έξοδα μίας διανυκτέρευσης σε ξενοδοχείο
  • εκτός έδρας αποζημίωση 50€

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση με στοιχεία για τη διαδικασία και τα θέματα που θα συζητηθούν.

                                       ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χ. ΓΕΩΡΓΙΛΗΣ                                               Κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ