Προσφορές επιβράβευσης σε σούπερ μάρκετ – Πόσα κερδίζετε με την κάρτα σας

Προσφορές επιβράβευσης σε σούπερ μάρκετ – Πόσα κερδίζετε με την κάρτα σας

Δωρεάν αγορές μπορούν να εξασφαλίσουν οι κάτοχοι χρεωστικών και πιστωτικών καρτών, που τις χρησιμοποιούν για τις πληρωμές σε σούπερ μάρκετ.

Κι αυτό διότι σχεδόν όλα τα προγράμματα επιβράβευσης προσφέρουν ανταμοιβή που κυμαίνεται αυτήν την περίοδο από 1% έως 4%.

Το ποσοστό αυτό ισχύει τόσο για αγορές σε φυσικά καταστήματα, όσο και για online ψώνια στα e-shops που λειτουργούν που λειτουργούν οι επιχειρήσεις του κλάδου.

Κατά καιρούς μάλιστα ενεργοποιούνται ειδικές προσφορές ενισχυμένης ανταμοιβής, όπως αυτή που ισχύει για τις κάρτες της Alpha Bank και τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος έως και τις 30/4.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να μεγιστοποιήσετε το όφελός σας, είναι να επιλέξετε τη σωστή αλυσίδα, ανάλογα με τις κάρτες που διαθέτετε.

Τα βασικά προγράμματα επιβράβευσης των τραπεζών συνεργάζονται με τις ακόλουθες αλυσίδες:

Πώς κερδίζετε με την κάρτα

Κάνοντας χρήση της κάρτας σας, κερδίζετε ευρώ ή πόντους ανάλογα με το ύψος των αγορών τους σε σούπερ μάρκετ, που μπορούν να εξαργυρώσουν σε επόμενες αγορές, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Κάθε πρόγραμμα επιβράβευσης συνεργάζεται με συγκεκριμένες επιχειρήσεις από τον κλάδο των σούπερ μάρκετ, προσφέροντας ενισχυμένη επιβράβευση σε όσους κάνουν χρήση της κάρτας τους.

Από την άλλη τα περισσότερα συστήματα ανταμοιβής που δεν συνεργάζονται με σούπερ μάρκετ, προσφέρουν στους κατόχους των καρτών επιβράβευση για αγορές σε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως κλάδου.

Με τον τρόπο αυτό, οι καταναλωτές μπορούν να κερδίσουν έως και το 4% των αγορών τους σε ευρώ ή πόντους.

Η ανταμοιβή αυτή αντιστοιχεί σε συγκεκριμένη χρηματική αξία, καθώς με την εξαργύρωσή της σε επιλεγμένες επιχειρήσεις σε επόμενες αγορές, ο καταναλωτής πληρώνει τελικά λιγότερο ή και καθόλου για επόμενες αγορές.

Δείτε όλα τα προγράμματα επιβράβευσης εδώ

(Επιλέξτε στην κατηγορία δαπάνης «ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ)

Οι καλύτερες προσφορές

Σύμφωνα με τη βάση δεδομένων του Moneyonline, τα καλύτερα προγράμματα επιβράβευσης και οι συνδεδεμένες επιχειρήσεις από το χώρο των σούπερ μάρκετ, έχουν ως εξής:

Το κέρδος σας ανά 500 ευρώ δαπάνης

Πηγή : www.moneyonline.gr