Email του συνάδελφου Κ.Α. προς τον Σύλλογο

Email του συνάδελφου Κ.Α. προς τον Σύλλογο

Αρ. 98 / 23-07-2020

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Ο συνάδελφος Κώστας Αντωνίου, πρώην μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και Γ. Γραμματέας του Δ.Σ. στο πρόσφατο παρελθόν, προχώρησε σε δωρεά 165€ προς το Σύλλογο, επιστρέφοντας έτσι το ποσό που επιδοτήθηκε εκ παραδρομής για ετήσια συνδρομή γυμναστήριου.

Με την κίνηση του αυτή ο συνάδελφος Κώστας Αντωνίου:

  • Αναγνώρισε την από το Σύλλογο, εκ παραδρομής καταβολή ολόκληρης της Ετήσιας Επιδότησης Γυμναστηρίου.
  • Απέδειξε έμπρακτα αυτό που ισχυρίστηκε και στην επιστολή του προς το Δ.Σ.  του Συλλόγου (24/2/2020), δηλαδή ότι δεν είχε πρόθεση να ξεγελάσει το Δ.Σ..
  • Αναγνώρισε την ορθή αιτιολογία της απόφασης μας στην περίπτωση του, ότι δεν είναι δυνατόν να επιδοτηθεί κάποιος για χρονικό διάστημα που δεν είναι εν ενεργεία μέλος του Συλλόγου.

Το Προεδρείο του Συλλόγου ευχαριστεί τον συνάδελφο Κώστα Αντωνίου για την κίνηση του αυτή,  ενώ και η πρόταση που θέτει υπόψη του Δ.Σ. θα συζητηθεί σε ένα από τα επόμενα Δ.Σ..

Για να μην υπάρχουν παρερμηνείες και ανακρίβειες από τους γνωστούς-αγνώστους παραθέτουμε αυτούσιο το email του Κώστα Αντωνίου:

From: Kostas Antoni [mailto:ka1gr@yahoo.gr]
Sent: Wednesday, July 22, 2020 2:34 PM
To: ΤΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ <ityros@nbg.gr>; ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ <ZAXARIAS.CHRISTOS@nbg.gr>; ΑΝΔΡΑΒΙΔΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ <nandra@nbg.gr>; ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ <asakel@nbg.gr>; ΓΕΩΡΓΙΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ <georgilis.ch@nbg.gr>; ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ <ggalan@nbg.gr>; ΔΕΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ <cdemer@nbg.gr>
Cc: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Π. ΕΘΝΟΚΑΡΤΑΣ <syl.eaedo@nbg.gr>
Subject: Δωρεά στον Σύλλογο Κ. Αντωνίου

Προς όλα τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου

Σε συνέχεια του αιτήματος για την πληρωμή γυμναστηρίων εκ παραδρομής, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι παρόλο που έχω εκθέσει τις απόψεις μου στο προηγούμενο email μου και θεωρώ ότι είναι σωστές καθώς δεν επρόκειτο για δικό μου λάθος ή πρόθεσή μου να «ξεγελάσω» τον Σύλλογο, σε επαφές που είχα με τον Γ. Γραμματέα, αποδεχόμενος και τη δική μου πρόθεση, με διαβεβαίωσε ότι ουδέποτε υπήρξε και από μέρους του Προεδρείου πρόθεση διάκρισης προς το πρόσωπό μου.

Μετά από τις αμοιβαίες αυτές εξηγήσεις και την διαβεβαίωση ότι θα αποκατασταθεί και στα μέλη του Συλλόγου η εικόνα για την υπόθεση και συνυπολογίζοντας ότι είχα την τιμή να διατελέσω Γ.Γ. του ΔΣ του Συλλόγου, προχώρησα εχθές σε δωρεά στον λογαριασμό του Συλλόγου, ποσού €165, για χρήση στην παρακάτω πρόταση – αν προχωρήσει (ή όπου αλλού κρίνει το ΔΣ κατάλληλα). 

Με αφορμή μία ανάρτηση στο FB της Λιάνας Καφαντάρη για τον γιό της Γιώργο που τόσο τραγικά έχασαν με τον Σπύρο, σας προτείνω (εφόσον το θέλουν και οι ίδιοι βέβαια), όπως πρότεινα και στον Σύλλογο Συνταξιούχων, να γίνει κοινή εκδήλωση στη μνήμη του με σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης (αυτοκινήτων/μηχανών) για τα παιδιά των μελών του κάθε Συλλόγου που έχουν δίπλωμα και οδηγούν για τουλάχιστον ένα έτος, (ή ακόμα και για τα μέλη των Συλλόγων), με επιδότηση που θα αποφασιστεί για κάθε μέλος. Έτσι από ένα τόσο τραγικό γεγονός θα προκύψει κάτι καλό που είναι χρήσιμο για κάθε νέο οδηγό. Το συζητάτε και μαζί τους και αν θεωρείτε σκόπιμο το θέτετε προς συζήτηση στο ΔΣ. 

Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους σας και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.

Κώστας Αντωνίου

ΥΓ Λόγω κορωνοϊού, ο χρόνος και οι συνθήκες διεξαγωγής αν συμπεριλαμβάνουν αίθουσα και πρακτική με αυτοκίνητα σε πίστα θέλει διερεύνηση. 

Τέλος, ευχόμαστε  στον συνάδελφο Κώστα Αντωνίου καλή προσαρμογή στην νέα του ζωή σαν συνταξιούχος και ότι καλύτερο για τον ίδιο και την οικογένεια του.