ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 41 – ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 18/12/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 41 – ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 18/12/2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

18/12/2016  

 Αρ. 41 / 18-11-2016

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,

Ο Σύλλογός μας, όπως κάθε χρόνο, θέλοντας να μοιράσει χαρά στους μικρούς μας φίλους, θα πραγματοποιήσει  την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 10:30 – 14:00  στο ξενοδοχείο Divani Caravel, Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα στην αίθουσα «Athens View».

Με ιδιαίτερη χαρά, περιμένουμε εσάς και τα παιδιά σας για να υποδεχτούμε τον ερχομό των Χριστουγέννων σε μια εορταστική ατμόσφαιρα με πολύ κέφι, χορό και πλούσια εδέσματα για να ξεκινήσει για όλους μας αισιόδοξα η νέα χρονιά.

Το φετινό παιδικό πρόγραμμα, το οποίο έχει επιμεληθεί το «Clownorama» με τον κλόουν ΤΟΤΟ υπόσχεται ένα θέαμα γεμάτο μαγεία που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!!!

Υπό τους γιορτινούς και μαγικούς ήχους των Χριστουγέννων, το εορταστικό πρόγραμμα της εκδήλωσής μας ξεκινάει με τον χαρούμενο τριώροφο Ξυλοπόδαρο που θα υποδέχεται τα παιδιά μας με χαρά. Εκτός από χαμόγελα, θα μοιράζει μπαλονοκατασκευές και θα φωτογραφίζεται με τα μικρά μας.

depositphotos_21477479-christmas-present-cartoon

Μετά τη θερμή υποδοχή, δράση αναλαμβάνει πλέον η αγιοβασιλίτσα  και η ξωτικούλα μας με το face painting, που θα μεταμορφώσουν τα παιδιά μας σε νεράιδες, ζωάκια, Spiderman, λουλούδια, ανθρώπους αράχνη, σούπερ ήρωες και ό,τι άλλο αυτά θελήσουν, δίνοντάς τους απίστευτη χαρά και ένα ακόμη πιο γιορτινό πρόσωπο!

disney-tinkerbell-christmas-basket-01

 Όταν ολοκληρωθεί η προσέλευση των παιδιών για τα καλά, η χριστουγεννιάτικη μουσική σταματά και Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ!!! Μια παράσταση για παιδιά όλων των ηλικιών!!! Ένα μοναδικό πρόγραμμα με αστεία, circus gags, διαγωνισμούς, χορό, πολλά τραγούδια και ομαδικά παιχνίδια! Μια μοναδική επίδειξη δεξιοτεχνίας με τα ομορφότερα μπαλόνια του κόσμου! Με απίστευτο magic show που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους με τα όμορφα ζωάκια του, τον υπέροχο κούνελο Jerry, τα περιστεράκια, τον Ferry και τον Boat, αλλά και τον ποντικομικρούλη τον Νότη!!!

fouskota-paihnidia7

Μετά  το magic show που θα μας αφήσει όλους – μικρούς και μεγάλους – άναυδους και αφού θα έχουμε χορέψει και διασκεδάσει μέχρι τελικής πτώσεως με την αγιοβασιλίτσα, το ξωτικό και τον κλόουν Τοτό,  έρχεται η ώρα του φαγητού από το πλούσιο μπουφέ για όλα τα γούστα και με έκπληξη το ειδικό stand με το παραδοσιακό καροτσάκι, που θα σερβίρει παγωτό – χωνάκι σε τρεις υπέροχες γεύσεις!!!

Και η ώρα των δώρων έφτασε!!!        

Συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε, στην εκδήλωση συμμετέχουν παιδιά μέχρι 12 ετών  (χρονολογία γέννησης 2005 έως και 2016).

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Σύλλογο.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18/12 & ΩΡΑ 10:30 !

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δ. ΜΠΑΖΙΓΟΣ                                                    Ε. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

 

pupazzi-di-neve