Ο Γιώργος Αρώνης της Alpha bank στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών

Ο Γιώργος Αρώνης της Alpha bank στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών

Ένα από τα κορυφαία τραπεζικά στελέχη , ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank Γιώργος Αρώνης είναι πλέον ο  νέος πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Προκειται για ένα τραπεζικό στέλεχος που τα τελευταία 20 χρόνια έχει πρωταγωνιστήσει στην λιανική τραπεζική και για αυτό τον λόγο θεωρείται κορυφαίος στο είδος του. Μεταξύ άλλων έχει εργαστεί στην ABN AMRO BANK και στην Εθνική Τράπεζα. Το όνομα του ακούστηκε στο παρελθόν για την διοίκηση μιας εκ των τεσσάρων συστημικών τραπεζών.

Άνθρωπος  χαμηλών τόνων έχει την ικανότητα να γεφυρώνει αντίθετες απόψεις με ήρεμο τρόπο. Αγαπάει την πολιτική και το διάβασμα. Η άποψη του έχει βαρύνουσα σημασία εντός των κόλπων της Alpha. Για αυτόν τον λόγο προ ετών εκτιμήθηκε από την διοικητική πυραμίδα της Alpha υπό τον Γιαννη Κωστοπουλο ο οποίος του έκανε πρόταση να πάει στην τράπεζα.

Ειναι σαφές πλέον ότι η Ένωση Ελληνικών Τραπεζών υπό την προεδρία του κ. Νίκου Καραμούζη έχει ανακτήσει το παλαιό κύρος της ενώ η στήριξη ανθρώπων με τεράστιες γνώσεις στην τραπεζική όπως ο κ. Αρώνης θα βοηθήσει τα μέγιστα.

06.10.2017

http://www.mononews.gr/news-oikonomia-o-giorgos-aronis-tis-alpha-bank-stin-enosi-ellinikon-trapezon/204229