Ανακοίνωση 114 – Ο Σύλλογος μας αυτά τα Χριστούγεννα είναι κοντά στα παιδιά που έχουν ανάγκη

Ανακοίνωση 114 – Ο Σύλλογος μας αυτά τα Χριστούγεννα είναι κοντά στα παιδιά που έχουν ανάγκη

 

Αρ. 114 / 11-12-2020

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Χριστούγεννα θα πει αγάπη κι αγάπη θα πει μοιράζομαι! Και το μοίρασμα της αγάπης φέρνει χαμόγελα, χαρά και πληρότητα. Αυτό είναι άλλωστε και το διαχρονικό μήνυμα των Χριστουγέννων.

Αυτή τη χρονιά ακόμα περισσότερο, καθώς η πανδημία του Covid-19 πιθανό να μην επιτρέπει σε πολλούς από εμάς να βρισκόμαστε κοντά στα οικεία και αγαπημένα μας πρόσωπα, είναι ανάγκη να βρεθούμε στο πλευρό των συνανθρώπων μας που είναι ευάλωτοι και συγκεκριμένα τα παιδιά.

Στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων δράσεων του Συλλόγου μας και με δεδομένη την αδυναμία πραγματοποίησης της ετήσιας παιδικής Χριστουγεννιάτικης γιορτής εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19, το Δ.Σ. στην 24η Συνεδρίαση / 25.11.2020 του αποφάσισε να προχωρήσει στην οικονομική ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων που έχουν ως στόχο την στήριξη παιδιών. Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος θα δωρίσει συνολικά 2.000€ στα παρακάτω ιδρύματα.

  • Κοινωνική και Εκπαιδευτική Δράση – Κέντρο Συμπαράστασης Παιδιών και Οικογένειας – supportcenter.gr – 500
  • Λάμψη – Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος – https://lampsi.org – 500
  • Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα – https://www.lyreioidryma.gr – 500
  • Φλόγα – Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένειαfloga.org.gr – 500

Επίσης, όπως κάθε χρόνο, ο Σύλλογος μας θα προχωρήσει σε δωρεά 100€ στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) – www.kethea.gr .

Τέλος, σας υπενθυμίζουμε ότι η φιλανθρωπική δράση του Συλλόγου μας δεν περιορίζεται μόνο στις εορταστικές περιόδους. Αντιθέτως, σε περιστάσεις που το απαιτούν γίνονται δωρεές στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ)https://elepap.gr , στην Κιβωτό του Κόσμουwww.kivotostoukosmou.org.el και το Χαμόγελο του Παιδιούwww.hamogelo.gr .

 

Καλές γιορτές σε όλους με Υγεία, Αγάπη και Χαρά !