Ανακοίνωση 45 – Ενημέρωση για την 13η Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Τ.Ε. – Π.Π.Ε.

Ανακοίνωση 45 – Ενημέρωση για την 13η Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Τ.Ε. – Π.Π.Ε.

Αρ.45 / 24.10.2022

Στη Συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας που έγινε στις 19/10/2022 με τηλεδιάσκεψη, συζητήθηκαν όλα τα θέματα ημερήσιας διάταξης.
Συγκεκριμένα:
1. Επικύρωση πρακτικών 12ης Συνεδρίασης / 27.09.2022. Τα μέλη του Δ.Σ. συμφώνησαν ομόφωνα για το περιεχόμενο των πρακτικών και αναμένονται οι φυσικές υπογραφές.
2. Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε.: Ενημέρωση για τα θέματα του ασφαλιστικού μας φορέα. Τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν για τα θέματα που συζητήθηκαν στο Δ.Σ. της Ε.Π.ΑΣ.Π.Π.Ε. στις 12.10.2022.
3. ΤΑΠΙΛΤ-ΑΤ: Ενημέρωση – συζήτηση. Βρισκόμαστε εν αναμονή της τελεσίδικης δικαστικής απόφασης του Εφετείου. Για οτιδήποτε νεότερο θα ενημερωθούν άμεσα τα μέλη.
4. Χειμερινή εκδρομή στη Βέροια.
Επικυρώθηκε από το Δ.Σ. η απόφαση για τη χειμερινή εκδρομή του Συλλόγου στη Βέροια και συζητήθηκαν τα πρακτικά ζητήματα της διοργάνωσης. Τα μέλη που το επιθυμούν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 26 Οκτωβρίου, όπως έχετε ενημερωθεί με σχετική ανακοίνωση. Θα ακολουθήσει ενημέρωση των συμμετεχόντων.

5. Επιστολές – διάφορα.
α) Συζητήθηκε η πορεία της διαπραγμάτευσης με την διοίκηση της τράπεζας, αναφορικά με την μετακίνηση των εργασιών και του προσωπικού που απασχολείται με το merchant acquiring της Ε.Τ.Ε.. Θα ακολουθήσει σχετική ενημερωτική ανακοίνωση όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία.
β) Εγκρίθηκε η αγορά μηνιαίων πλάνων και ημερολογίων για τα μέλη του Συλλόγου.
γ) Παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν ιδέες για τα δώρα Χριστουγέννων των συναδέλφων. Αναμένονται οι οικονομικές προσφορές για να ληφθεί η σχετική απόφαση.
δ) Συζητήθηκαν ιδέες και προτάσεις για τα δώρα των παιδιών των μελών του Συλλόγου και τη διοργάνωση της παιδικής χριστουγεννιάτικης γιορτής την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ             Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χ. ΓΕΩΡΓΙΛΗΣ                            Ι. ΤΥΡΟΣ