Ανακοίνωση 69 – ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ  2-5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 ΑΝΔΡΟΣ

Ανακοίνωση 69 – ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 2-5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 ΑΝΔΡΟΣ

Αρ. 69 / 06.03.2023

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Ο Σύλλογός μας, στο πλαίσιο των πολιτιστικών του δραστηριοτήτων, διοργανώνει την καθιερωμένη εκδρομή του το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Άνδρο. Σκοπός είναι να προσφέρει σε όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους λίγες μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης από την καθημερινότητα.

Είναι απίστευτο, αν το συνειδητοποιήσετε  πως ένας τέτοιος παράδεισος – όπως η Άνδρος – βρίσκεται μόνο 2 ώρες από την Αθήνα. Η Άνδρος είναι νησί του Αιγαίου , διαφέρει  όμως αρκετά από τα υπόλοιπα κυκλαδίτικα νησιά. Ένα  μέρος με υπέροχες παραλίες, που συνδυάζει  άψογα βουνό και θάλασσα. Η αρχιτεκτονική των κτιρίων του μοναδική! Δεν ονομάζεται  άδικα  η αρχόντισσα του Αιγαίου. Λέγεται πως είναι η γενέτειρα των εφοπλιστών και των ναυτικών.

     Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, για τους παραπάνω λόγους αποφάσισε ομόφωνα να διοργανώσει την καθιερωμένη εκδρομή του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος στην Άνδρο. 

Το Δ.Σ. με μεγάλη του  χαρά αποφάσισε  να επιδοτήσει το 100% της συνολικής δαπάνης των τριών διανυκτερεύσεων  για τα μέλη μας και τους συνοδούς – οικογένειες τους! Αποφασίστηκε επίσης ομόφωνα να επιδοτηθεί με 100€ το αυτοκίνητο κάθε μέλους μας για τα ακτοπλοϊκά έξοδα.

Που θα μείνουμε: Galazio Rooms & Suites ΑΝΔΡΟΣ (Μπατσί). Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή  από σήμερα κιόλας μέχρι και την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023  (εσωτερικά τηλέφωνα : 12034 (γραμματέας) και 12053 , 12058 (Προέδρου).

Θα τηρηθεί αυστηρά  η σειρά προτεραιότητας για την διαθεσιμότητα των προσφερόμενων δωματίων .

     Υπογραμμίζεται πως η δήλωση συμμετοχής στην εκδρομή μας αφορά αποκλειστικά και μόνο το χρονικά διάστημα του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, από 2 έως 5 Ιουνίου 2023. 

     Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τη διαδικασία κρατήσεων των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μετά τις 16 Μαρτίου.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 Χ. ΓΕΩΡΓΙΛΗΣ                                                             Ι. ΤΥΡΟΣ