ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10 – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 10 – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

      Αρ. 10 / 07-02-2019

 ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2019

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Σας καλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογός μας για την κοπή της πίτας την Παρασκευή 22.02.2019 μετά τις 16:00, στην
Ταβέρνα «Ο Τσολιάς», Λεωφόρος Βάρης 45, Βάρη Αττικής.

Ξεχάστε για λίγο υποχρεώσεις και ευθύνες και ελάτε να γίνουμε όλοι μια παρέα, να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε. 

Η κοπή της πίτας γίνεται μεσημέρι, για να μπορείτε όλοι να έρθετε απευθείας μετά το πέρας της δουλειάς σας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα κληρώσουμε λαχνούς για όλα τα μέλη του Συλλόγου μας, που θα αντιστοιχούν σε χρηματικά ποσά και άλλα δώρα! Επιπλέον, θα κληρώσουμε λαχνούς και επί των παρόντων συναδέλφων!

Στο μαγαζί θα υπάρχει πλούσιο μενού (ορεκτικά, σαλάτες, ποικιλία κρεατικών, επιδόρπια) το κρασί θα ρέει άφθονο, θα υπάρχουν μπύρες και αναψυκτικά απεριόριστα, όλα δωρεάν για κάθε συνάδελφο. Επίσης, θα υπάρχει μενού χορτοφάγων για όποιον επιθυμεί, με σχετική ενημέρωση.

Εσείς θα συνεισφέρετε στην εκδήλωση με την παρουσία σας, την καλή σας διάθεση και την όρεξη σας για χορό!

 

 

 Στην εκδήλωση μας θα παρευρεθεί και θα τιμηθεί με αναμνηστική πλακέτα από το Προεδρείο του Συλλόγου ο τέως Πρόεδρος του Συλλόγου μας, Δημήτρης Μπαζίγος για τη πολυετή του προσφορά στον Σύλλογο.

Η πρόσκληση για την εκδήλωση είναι ατομική και αφορά μόνο τα μέλη του Συλλόγου.

Για διευκόλυνση ως προς τη μετακίνησή σας,  θα υπάρχουν μεταφορικά μέσα από τον Σύλλογο και από το κατάστημα, που θα σας μεταφέρουν στην ταβέρνα «Ο Τσολιάς», αλλά και κατά την αποχώρησή σας, προς στον πλησιέστερο σταθμό μετρό. Θα παρακαλούσαμε όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει με τον Σύλλογο.

Με αφορμή την κοπή της πίτας του Συλλόγου μας είναι ευκαιρία να συναντηθούμε, να συζητήσουμε, να διασκεδάσουμε, να ανταλλάξουμε ευχές και να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα με καλή παρέα και καλό κρασί!

 

Σας περιμένουμε!

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                    

                          Ι. ΤΥΡΟΣ                                                            Χ. ΖΑΧΑΡΙΑΣ