ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 9 – ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 9 – ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

25/05 – 28/05/2018

 

      Αρ. 9 / 20-03-2018

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος μας, στο πλαίσιο των πολιτιστικών του δραστηριοτήτων, διοργανώνει φέτος εκδρομή για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σε έναν δημοφιλή προορισμό, το Πόρτο-Χέλι, τόσο για την ιστορία του όσο και για τις φυσικές ομορφιές που διαθέτει.

Το Πόρτο Χέλι είναι παραθαλάσσιο χωριό της Αργολίδας, αποτελεί ένα από τα κοσμικότερα παραθεριστικά κέντρα του νομού και ένα από τα δημοφιλέστερα θέρετρα της Πελοποννήσου. Από το λιμάνι του Πόρτο Χελίου αναχωρούν πλοιάρια για τα κοντινά νησιά του Αργοσαρωνικού, καθώς και για τα απέναντι παράλια του Τυρού και του Λεωνιδίου. Είναι μια περιοχή με μακραίωνη ιστορία. Εδώ, θα δείτε τα ερείπια των Αλιέων, της αρχαίας πόλης που υπήρξε προάστιο της Ερμιόνης.

Το Πόρτο Χέλι διακρίνεται για τις τουριστικές υποδομές του. Ο επισκέπτης θα βρει ό,τι θέλει: πολυτελή εστιατόρια, γραφικά ταβερνάκια, μοναδικά μεζεδοπωλεία, όμορφα καφέ, μπαρ και νυχτερινά κλαμπ.

Το «κυρίως πιάτο», ωστόσο, του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, δεν είναι άλλο από τις εξαιρετικές παραλίες (Κορακιά, Κουβέρτα, Κόστα, Χηνίτσα, Σαλάντι, Θυνί), όπως επίσης και από τις εκδρομές χωρίς τέλος! Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της περιοχής, είναι η τοποθεσία της, καθώς δίπλα στο Πόρτο Χέλι, υπάρχουν δεκάδες προορισμοί, που αξίζει κανείς να επισκεφθεί. Η βόλτα με θαλάσσιο ταξί ή με το καραβάκι της γραμμής μέχρι τις Σπέτσες, θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ, αλλά και η λιμνοθάλασσα της Βεβρερόντας, το Σπήλαιο Φράγχθι, η ιστορική Επίδαυρος και οι Μυκήνες βρίσκονται μόλις μία «ανάσα» μακριά, προσφέροντας μία μοναδική ευκαιρία να για διακοπές, εμπλουτισμένες με διάφορες «πινελιές» κάθε γούστου.

 Διαμονή στο ξενοδοχείο AKS HINITSA BAY

Το ξενοδοχείο AKS HINITSA BAY δεσπόζει επιβλητικά σε έναν υπέροχο καταπράσινο κόλπο κοντά στο Πόρτο Χέλι, προσφέροντας μαγευτική θέα στη θάλασσα και το νησί των Σπετσών. Είναι κτισμένο ακριβώς πάνω στην θάλασσα στην ωραιότερη παραλία του Πόρτο Χελίου. Δανείζεται το όνομά του από το μικρό νησάκι της Χηνίτσας, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι και λειτουργεί ως φυσικός κυματοθραύστης στην ονειρεμένη παραλία που απλώνεται ακριβώς μπροστά στο ξενοδοχείο.

Απέχει 187χλμ από την Αθήνα 2 ½ ώρες οδικώς. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τις Σπέτσες με την οποία συνδέεται 24 ώρες το 24ώρο με υδρoταξί που αναχωρούν κατευθείαν από την προβλήτα του ξενοδοχείου. Σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο βρίσκονται και οι παραθεριστικοί οικισμοί: Κόστα, Άγιος Αιμιλιανός, Βερβερούδα ή Βερβερόντα τους οποίους μπορείτε να επισκεφτείτε.

Το ξενοδοχείο διαθέτει: 2 πισίνες (παιδική και ενηλίκων), ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, 2 γήπεδα τένις με νυκτερινό φωτισμό, Beach Volley, γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, TV room & δωμάτιο παιχνιδιών, παιδική χαρά  και βέβαια πλήρως οργανωμένη μίνι λέσχη για τα παιδιά με ειδικά εκπαιδευμένους παιδαγωγούς, που θα εξασφαλίζουν το ιδανικό περιβάλλον για την καθημερινή διασκέδασή τους. Ακόμα διαθέτει WIFI σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου και φύλαξη παιδιών (κατόπιν ζήτησης). Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε να κάνετε χαλαρωτικά μασάζ, για να αποβάλετε την ένταση της καθημερινότητας, μέχρι και αθλητικές δραστηριότητες με ένταση για τους πιο περιπετειώδεις. Οι επιλογές θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Είναι σίγουρο ότι θα ζήσετε στιγμές χαλάρωσης, απολαμβάνοντας ξεχωριστές γεύσεις σε ένα από τα εστιατόρια του Ξενοδοχείου. Όμορφες στιγμές προσφέρουν και τα 2 μπαρ του AKS Hinitsa Bay, που θα σας συντροφεύσουν από τον πρώτο πρωινό καφέ έως το τελευταίο κοκτέιλ του ηλιοβασιλέματος.

 

  • Κόστος διαμονής για 3 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή:
Δωμάτιο Κόστος
Δίκλινο 363€
Δίκλινο (+ 1 παιδί έως 12 ετών) 363€
Τρίκλινο (+1 παιδί άνω των 12 ετών ή 3 ενήλικες) 450€
Τετράκλινο (2 ενήλικες + 2 παιδιά έως 12 ετών, τα παιδιά σε κουκέτα) 450€
Δύο Connecting δωμάτια (2 ενήλικες + 2 ή 3 παιδιά έως 12 ετών) 609€
  • Στις παραπάνω τιμές περιλαμβάνονται:
  1. Ημιδιατροφή καθημερινά (μπουφέ πρωινό και μπουφέ δείπνο)
  2. Ο φόρος διανυκτέρευσης, ο οποίος είναι 3€ ανά δωμάτιο, ανά διαν/ση.
  • Στην εκδρομή ο Σύλλογος παρέχει επιδότηση ως ακολούθως:

 

Για κάθε συνάδελφο 110€
Για το συνοδό 80€
Παιδί άνω των 12 ετών στο δωμάτιο των γονιών 40€
Παιδί κάτω των 12 ετών που χρεώνεται (τετράκλινο ή Connecting δωμάτια) 40€
Συνάδελφοι με μεγάλα παιδιά που επιθυμούν χρήση 2 δίκλινων δωματίων, η επιδότηση των παιδιών είναι η ίδια με αυτή του συνοδού. 80€

κατ’ άτομο

 

Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι,

Μπορείτε να δηλώνετε τη συμμετοχή σας στα γραφεία του Συλλόγου από την Τετάρτη 21/03/2018 έως και την Τετάρτη 28/03/2018 (με την προϋπόθεση ότι θα υπάρχει διαθεσιμότητα δωματίων) και ώρες 09.00 -13.00.

Λόγω της υψηλής τουριστικής περιόδου, για την καλύτερη διοργάνωση της εκδρομής, θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλούμε, με τη δήλωση της συμμετοχής σας να καταβάλετε ολόκληρο το ποσό συμμετοχής στην εκδρομή.

Για πληροφορίες σχετικά με την εκδρομή μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Σύλλογο στα τηλέφωνα 210 3342046 & 210 3342053 (διεπιλ. 12046 & 12053).

                           ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                    

Ι. ΤΥΡΟΣ                                              Κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ